«Θέλω πολύ να γίνω μάνα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η κρυφή της επιθυμία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλω πολύ να γίνω μάνα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μάρας Δαρμουσλή με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία εξομολόγηση το πρωί της Παρασκευής (7/1) για την μεγάλη της επιθυμία να γίνει κάποια στιγμή μητέρα.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο όνειρό της να κάνει ένα παιδάκι, ενώ αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της και μία κρυφή επιθυμία που έχει.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επιθυμία της να μείνει έγκυος

«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια του ALPHA λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της έκανε μια εξομολόγηση μετά την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αφορμή στάθηκαν μερικά σχόλια που έκανε με τους συνεργάτες της στο πλατό σχετικά με τους λογαριασμούς της στα social media και την προσωπική της κατάσταση.

«Στο Instagram μπορώ να γράψω it’s complicated; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Όχι παιδιά, μέσα μου είμαι it’s complicated! Μέσα μου είμαι περίεργα. Θα σας έλεγα τώρα τι είμαι… Προς το παρόν είμαι μια χαρά και υγιής».