Ξανά στην τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Θύελλα αντιδράσεων

Η απόφαση του Mega για τις σκηνές του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανά στην τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης - Θύελλα αντιδράσεων

Η απόφαση του Mega να προβάλλει κανονικά τα επεισόδια των Απαράδεκτων στα οποία συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, ωστόσο το κανάλι κατέστησε σαφές πως δεν έχει σκοπό να κόψει τις σκηνές του ηθοποιού.

Η απόφαση του Mega για τις σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε κανονικά, πρωταγωνιστούσαν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η εκπομπή Super Κατερίνα και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος, επικοινώνησε με το κανάλι και αποκάλυψε πως όλα τα επεισόδια στα οποία παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης θα προβάλλονται κανονικά, παρά την απόφαση που είχε παρθεί να «κοπούν» ο επαναλήψεις από τα σίριαλ του συγκεκριμένου ηθοποιού.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.