«Δεν παρακολουθώ Άγριες Μέλισσες» - Αποκάλυψε τον λόγο on air ο Χρήστος Πλαΐνης

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν παρακολουθώ Άγριες Μέλισσες» - Αποκάλυψε τον λόγο on air ο Χρήστος Πλαΐνης

Το απόγευμα της Παρασκευής 7/1 ο Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν παρακολουθεί σχεδόν καθόλου τη σειρά. Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πλαϊνη

«Κι εγώ χθες ενημερώθηκα ότι θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια τις επόμενες δύο εβδομάδες γιατί μας χτύπησε κι εμάς αυτή η θύελλα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται, απλά κάποιοι συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε αλλάζει το πρόγραμμα και προσπαθούμε να τα βολέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες. Έχω εικόνα τι γίνεται στο σίριαλ γιατί διαβάζω πολύ καλά όλα τα σενάρια, απλά δεν κάθομαι μετά να το δω ή θα κάτσω σπάνια να δω λίγα πράγματα. Δεν θέλω να με βλέπω. Βλέπω μόνο λάθη και πράγματα που δεν μου αρέσουν»

«Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου με τις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε κομμάτι αυτής της δουλειάς, αλλά κάποια σημαντική αλλαγή δεν έχω νιώσει. Πρώτη φορά είμαι σε μια δουλειά τρία χρόνια. Για μένα, τρία χρόνια σε μια δουλειά, είναι πολύ. Αν στην αρχή μου έλεγε κάποιος ότι θα πάει αυτή η δουλειά τρία χρόνια, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα πω το ναι».

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Πλαΐνη

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1998 συμμετέχοντας σε κάποια επεισόδια της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη Άγγιγμα ψυχής. Την επόμενη σεζόν συνεργάστηκε και πάλι με τον Μανούσο Μανουσάκη συμμετέχοντας στη σειρά Σύνορα αγάπης. Τη σεζόν 2000-2001 πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Άνω Κάτω παίζοντας μαζί με τους Μαρί Κωνσταντάτου, Χρήστος Γιάνναρης, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Ευαγγελία Μουμούρη και Σταύρο Νικολαΐδη.

Το 2001 έλαβε μέρος στη σειρά Πρόκληση ενώ το 2003 έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά Λευκός Οίκος. Τη σεζόν 2003-2004 είχε διπλή παρουσία συμμετέχοντας σε δύο σειρές: από τη μία άνηκε στο βασικό καστ της σειράς "Βοήθεια Γειτόνοι" και από άλλη έλαβε μέρος στον δεύτερο κύκλο της σειράς Το πιο γλυκό μου ψέμα.

Τη σεζόν 2004-2005 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην κωμική σειρά Τα μαχαιρώματα. Το 2005 συμμετείχε σε επεισόδια των σειρών Safe Sex TV Stories και Το Κόκκινο Δωμάτιο ενώ το 2006 συμμετείχε στις σειρές 30 μέρες αγωνίας και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Από το 2006 μέχρι το 2008 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Μαρία η άσχημη που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε μαζί με την Μαρία Λεκάκη στην κωμική σειρά Όλα στον αέρα.

Την επόμενη σεζόν συμμετείχε στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα Doctor Ρούλης ενώ συμμετείχε σε μία ιστορία της σειράς Ο πόλεμος των άστρων μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Θοδωρή Αθερίδη. Από το 2011 μέχρι το 2014 συμμετείχε στο βασικό καστ των τριών πρώτων κύκλων της καθημερινής σειράς Κλεμμένα Όνειρα. Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στην καθημερινή σειρά Όρκος Σιωπής. Τη σεζόν 2019-2020 πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ιστορική σειρά Άγριες Μέλισσες που θα προβληθεί από τον ANT1.