Γη της Ελιάς: Γνωστός ηθοποιός της σειράς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Γνωστός ηθοποιός της σειράς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι εκείνοι οι οποίοι ανακοινώνουν από τα social media πως είναι θετικοί.

Ανάμεσα στα άτομα που διαγνώστηκαν θετικοί είναι και ένας πρωταγωνιστής της σειράς «Η γη της ελιάς» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, η αλλιώς ο τηλεοπτικός "Δημήτρης", ο οποίος γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι νοσεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Νικολαϊδη

Θετικός στον κορωνοϊό ηθοποιός της σειράς

Σπύρος Νικολαϊδης: «Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση» - Άφωνη η Ηλιάκη

Στην εκπομπή Τι λες τώρα βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) ο Σπύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του στην Γη της Ελιάς.

«Σε βλέπω από μικρό παιδί στην τηλεόραση», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός στην Μαρία Ηλιάκη.

«Από μικρό παιδί ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Το σπούδασα σε μεγάλη ηλικία όταν έφυγα στην Αμερική, εκεί έκανα το ξεκίνημα μου. Ήμουν στις «8 Λέξεις» και τώρα στο «Η Γη της Ελιάς.

Ήταν σίγουρα πιο δύσκολο να ασχοληθώ με την υποκριτική, κανείς από την οικογένεια μου δεν ασχολείται και είναι μέσα στο χώρο. Δεν αντέδρασε, άλλα δεν ήταν και το καλύτερο τους στην αρχή. Πάντα θέλανε να σπουδάσω κάτι στο οποίο θα έχω ένα οικονομικό μαξιλάρι. Το οποίο και το έκανα σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το μόντελινγκ ήρθε από μόνο του. Φοβήθηκα πάρα πολύ, άλλα με τις συμβουλές του Ανδρέα και της Βάνας άρχισα να αγαπώ τον χαρακτήρα. Τώρα θέλω να γίνω πιο κακός.

Για την Γη της Ελιάς: «Έχετε να δείτε πολλά από την Άννα. Θα τον τρελάνει το Δημήτρη. Του σκάει τα λάστιχα στο αυτοκίνητο, προσπαθεί να του χαλάσει τη σχέση με την Αντιγόνη και του βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο. Η Αθηνά δεν αγάπησε ποτέ το Δημήτρη, ενώ εκείνος γοητεύτηκε από το χαρακτήρα της».