Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιον ηθοποιό φημολογείται πως είναι σε σχέση;

Η ανάρτηση στο Instagram που τους "καίει"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με ποιον ηθοποιό φημολογείται πως είναι σε σχέση;

Όπως φαίνεται οριστικός αποδείχτηκε ο χωρισμός ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον γνωστό τράπερ «Snik» παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να συναντιούνται λόγω του σκύλου που είχαν υιοθετήσει μαζί.

Ωστόσο, οι φήμες έχουν φουντώσει ολοένα και περισσότερο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της καθώς φαίνεται να έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Μάλιστα, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη βέβαια σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous από follower της η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά πως: «Ας τολμήσει να μου φάει τον γκόμεvο, εγώ τον είδα πρώτη!».

Η ανάρτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η ανάρτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η τηλεοπτική μου καριέρα δεν...» - Απασφάλισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση και στο νέο βήμα που έχει αποφασίσει να κάνει φέτος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, το Style me Up.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εξήγησε πως η τηλεόραση ήταν ένας κλάδος που την γοήτευσε από την πρώτη στιγμή.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Ο κόσμος της τηλεόρασης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή μαζί του. Ειδικά η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τα φώτα, στο backstage κάθε εκπομπής, είναι η μεγάλη αδυναμία μου. Η τηλεοπτική καριέρα δεν με αφορά τόσο με όρους προβολής και αναγνωρισιμότητας, αλλά κυρίως σε επίπεδο αυτοβελτίωσης, εμπειρίας και προσωπικής εξέλιξη.

Την πραγματικότητα μου δεν την γνωρίζει κανείς, εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, οι οοίοι και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Style me Up