«Το έκανε ακόμα χειρότερο» - Εξωφρενών η Κατερίνα Καραβάτου με τις δηλώσεις του Τζούμα

«Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το έκανε ακόμα χειρότερο» - Εξωφρενών η Κατερίνα Καραβάτου με τις δηλώσεις του Τζούμα

Μια σειρά από αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο Κωνσταντίνας Τζούμας, μετά τις σεξιστικές δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες (διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε). Ο ίδιος μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δε θα ζητούσε συγγνώμη.

Οι νέες δηλώσεις του Τζούμα μετά τις αντιδράσεις

«Οι φίλοι μου γέλασαν γιατί ξέρουν ποιος είμαι και κατάλαβαν το χιούμορ μου. Λάθος και χιούμορ εγώ τα βάζω στην ίδια κατηγορία. Χθες στον ΑΝΤ1 είπα ασυναρτησίες που δεν θα ξαναπώ. Δεν πιστεύω στη νεοελληνική οικογένεια. Λένε πολύ χειρότερα από αυτά που είπα εγώ σε μια εκπομπή. Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συγγνώμη» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η ενόχληση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Τζούμα

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και τόνισε:

«Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω. Ενώ έχει πει όσα έχει πει, έρχεται σήμερα και λέει αυτά τα πράγματα για τις οικογένειες. Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ. Επειδή εγώ έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης, είναι και λυτρωτικό και απαραίτητο.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό σου, ότι έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί. Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σου ξεφεύγει κάτι και μετά να συνειδητοποιείς τι έχει γίνει και να λες πω πω Χριστέ μου. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις οικογένειες, μου το έκανε ακόμα χειρότερο» είπε η παρουσιάστρια.