Εξελίξεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Στο φως νέες καταγγελίες αλλά όχι για ροζ βίντεο

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Στο φως νέες καταγγελίες αλλά όχι για ροζ βίντεο

Στην εκπομπή Τι λες τώρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λίγο μετά την απολογία του. Ο δικηγόρος ανέφερε πως μια από τις καταγγέλουσες που είναι η πελάτισσά του, εντόπισε και τρίτο βίντεο, το οποίο παρέμενε άγνωστο μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο δικηγόρος, ο παρουσιαστής δεν βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών, απλά στην αρχική καταγγελία που είχε γίνει, θα προστεθούν τα νέα στοιχεία.

Οι δηλώσεις του Λύτρα για την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου

«Χθες ενημερώθηκα από την εντολέα μου ότι υπάρχει και άλλο ένα βίντεο σε άλλο site, που δεν το είχαμε εντοπίσει. Έχει γίνει μια συμπληρωματική κατάθεσή της για το τρίτο βίντεο.

Η έρευνα συνεχίζεται και ανά πάσα στιγμή έχει δικαίωμα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας να καλέσουν εκ νέου τον κατηγορούμενο και να αλλάξουν οι όροι που του έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στοιχεία για το αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τον κατηγορούμενο. Το πιο σοβαρό για μένα, που θα πρέπει να ερευνηθεί είναι αν τα θύματα είναι όλα ενήλικες ή αν υπάρχουν και ανήλικες.

Εγώ έχω στα χέρια μου και άλλες καταγγελίες, το θέμα είναι αν τα θύματα θα θελήσουν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του κατηγορούμενου. Είναι αδιανόητο που έγινε κατάσχεση τηλεφώνου, που ουσιαστικά δεν είναι το τηλέφωνό του».

Εντοπίστηκαν τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε πορνογραφικές σελίδες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Οι εξελίξεις στη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη. Με αυτόν τον τρόπο θα θα διαπιστωθεί εάν μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο.