Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας - «Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του»

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας - «Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του»

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η τραγουδίστρια Σινέντ Ο΄ Κόνορ καθώς ο 17χρονος γιος της που είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, όπως κι ένας γνωστός τραγουδιστής πριν λίγο καιρό.

Η ίδια έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτησή της στα social media.

Η ανάρτηση της Σινέντ Ο΄ Κόνορ για την αυτοκτονία του γιου της

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας από την μεριά του δήλωσε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Λίγα λόγια για την Σινέντ Ο΄ Κόνορ

Η Σινέντ Μαρί Μπερναντέτ Ο' Κόνορ (Sinéad Marie Bernadette O'Connor, 8 Δεκεμβρίου 1966) είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της The Lion and the Cobra. Η Ο' Κόνορ ως τραγουδίστρια για το συγκρότημα Ton Τon Macoute τράβηξε την προσοχή της μουσικής βιομηχανίας και υπέγραψε με την Ensign Records, η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ The lion and the Cobra στα τέλη του 1987.

Το λεύκωμα αυτό πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα και έγινε πλατινένιο. Εκείνη την περίοδο απέκτησε έναν έμπειρο μάνατζερ, τον Φάτνα Ο' Σίλαϊ. Αμέσως μόλις υπέγραψε ξεκίνησε τη συνεργασία παρέχοντας τα φωνητικά για το τραγούδι Heroine το οποίο έγραψε με τον κιθαρίστα των U2 The Edge για το σάουντρακ της ταινίας Captive. Το τραγούδι Mandinka ήταν μία μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία της εποχής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1989 ο τραγουδιστής των The The Ματ Τζόνσον κάλεσε την Ο' Κόνορ σαν τραγουδίστρια για το άλμπουμ Mind Bomb.