Άννα Πρέλεβιτς: «Δεν το χωράει το μυαλό μου» - Στήριξε δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

«Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Πρέλεβιτς: «Δεν το χωράει το μυαλό μου» - Στήριξε δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Χαμός έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Ο κορυφαίος τενίστας συγκεκριμένα ταξίδεψε στην Αυστραλία για να βρεθεί στο Australian Open, ωστόσο έχει απομονωθεί λόγω αυστηρών μέτρων κορωνοϊού. Εκτός από την σύζυγό του, την στήριξή της έδειξε ανοιχτά και η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του.

Η ανάρτηση της Πρέλεβιτς για τον Τζόκοβιτς

Το μοντέλο λοιπόν δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση). Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak».

Άννα Πρέλεβιτς για Τζόκοβιτς

Η ανάρτηση της Γελένα Τζόκοβιτς για τον σύζυγό της

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε υγιείς. Και θα εξελιχθούμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να βρω ευγνωμοσύνη (και κατανόηση) αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβαστούμε όλοι πέρα ​​από κάθε σύνορο είναι η Αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια ισχυρή δύναμη. Εύχομαι να είστε όλοι καλά!» έγραψε η Γελένα στην περιγραφή της φωτογραφίας.