Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε στο Πρωινό μετά το σάλο που έγινε - «Με εξέθεσε»

«Περίμενα λοιπόν να μου πει “κ. Τζούμα είστε σίγουρος γι’ αυτές τις δηλώσεις;”»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε στο Πρωινό μετά το σάλο που έγινε - «Με εξέθεσε»

Δηλώσεις στην κάμερα Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής (9/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος μεταξύ άλλων επιτέθηκε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο που όπως είπε δεν τον προστάτεψε μετά την επίμαχη δήλωσή του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για το Πρωινό

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει, γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω, και να μου πει “κύριε Τζούμα, είπατε αυτό, στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;”… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες…

Περίμενα λοιπόν να μου πει “κ. Τζούμα είστε σίγουρος γι’ αυτές τις δηλώσεις;” Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 - 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν...» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό "Εν Λευκώ". Έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος.