Νόνη Δούνια: «Είχα την εκφυλιστική νόσο και...» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της

«Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νόνη Δούνια: «Είχα την εκφυλιστική νόσο και...» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε καλεσμένη η Νόνη Δούνια το μεσημέρι της Κυριακής (9/1). Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει λόγω ενός θέματος υγείας.

Οι δηλώσεις της Δούνια

«Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται.

Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

"Υπήρχαν συμπεριφορές χωρίς σεβασμό αλλά τον..."

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) η Νόνη Δούνια. Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ αλλά και στις αλλαγέςαπό το χθες μέχρι σήμερα.

«Η αγορά πλέον θέλει περισσότερο τα μοντέλα που αναδεικνύουν τα ρούχα. Από τα νέα κορίτσια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ωραίο μοντέλο! Είναι ένα κορίτσι που θα το δεις στον δρόμο και θα πεις, α είναι μοντέλο.

Ο χώρος της μόδας είναι σκληρός γιατί κρίνεσαι άρα ναι, σίγουρα κάποιες φορές υπήρχαν συμπεριφορές που δεν ήταν αποδεκτές αλλά με τον τρόπο σου βάζεις τον άλλον στην θέση του. Όταν για παράδειγμα σε ένα γύρισα μπορεί κάποιος να σου μιλήσει λίγο περίεργα. Χωρίς σεβασμό. Φυσικά και εγώ το έκανα.

Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι. Με αυτούς που θεωρούν ότι σε ξέρουν, χωρίς να τους έχεις δώσει την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, έτσι ώστε να έχουν άποψη για σένα. Έχω πρόβλημα με τους ασυνεπείς ή με εκείνους που δεν είναι ειλικρινείς. Αγαπώ τη συνέπεια, γιατί είμαι και γω συνεπής» σχολίασε η Νόνη Δούνια.