Δύσκολες ώρες για την Έφη Αχτσιόγλου και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Έφη Αχτσιόγλου και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Μόλις έξι μήνες μετά τον ερχομό του καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, η Έφη Αχτσιόγλου έκανε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής 09/01 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι το μωρό της νοσεί από κορωνοϊό, ωστόσο η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου και ο σύζυγός της είναι για την ώρα αρνητικοί στον ιό.

Η ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου έγραψε αναλυτικά στην ανακοίνωση της μέσω των instastories: «Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορωνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας. Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση»

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ότι ο γιος της νοσεί από κκορωνοιό

Η ανάρτησής της για τη γέννηση του παιδιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το πρώτο της μήνυμα και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που της έχει στείλει αυτόν τον καιρό για την γέννηση του παιδιού της.

Η πρώην υπουργός Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως είναι φυσικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να δώσει μία νότα χαράς σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας.

«Σ’ έναν πολύ δύσκολο Αύγουστο για τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας που μας συντρόφευσαν αυτή την πρώτη περίοδο της ζωής του», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός στη λεζάντα της ανάρτησής της.