Η Demy ξεσπά κατά του Μητροπολίτη Κοζάνης και του Κ.Τζούμα: «Είναι πραγματικά τρομακτικό ότι...»

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η Demy ξεσπά κατά του Μητροπολίτη Κοζάνης και του Κ.Τζούμα: «Είναι πραγματικά τρομακτικό ότι...»

Η γνωστή τραγουδίστρια Demy μίλησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα όσα είπε ο μητροπολίτης Κοζάνης και για τις προκλητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα που έχουν προκαλέσει σάλο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που φημίζεται για το χαμηλό προφίλ που διατηρεί, μίλησε μεταξύ άλλων, μέσω Instastories, για «μισογυνική φλυαρία».

Η μακροσκελής ανάρτηση της Demy για τον μητροπολίτη Κοζάνης και τον Κωνσταντίνο Τζούμα

«Είναι πραγματικά τρομακτικό ότι έχουν βήμα αυτοί οι άνθρωποι μέσα από το οποίο μπορούν να επηρεάζουν κόσμο. Επειδή δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να ησυχάσουν αυτές οι δηλητηριώδεις φωνές, το αντίδοτο είναι να δυναμώσουν οι δικές μας. Όσο φωνάζουν οι πράξεις μας “ισότητα, αγάπη, σεβασμό” θα έρθει η στιγμή που είτε δε θα υπάρχουν άνθρωποι σαν τον “κύριο” Τζούμα και τον μητροπολίτη Κοζάνης είτε θα κρατάνε τη μισογυνική “φλυαρία” τους για τον εαυτό τους… ΑΜΗΝ»: έγραψε η τραγουδίτρια.

Η Demy κατά του μητροπολίτη Κοζάνης και του Κ.Τζούμα

Και η Νικολέττα Ράλλη ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα

Κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα και των δηλώσεων του ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) η Νικόλεττα Ράλλη κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με την λεκτική επίθεση που έκανε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

«Αν είχα μία άποψη, μήπως ρε παιδί μου ήταν η κακιά στιγμή, το ότι βλέπω τον κύριο Τζούμα και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον παίζουμε στην εκπομπή, αλλά είπα να κάνουμε λίγο ενημέρωση και σήμερα. Να λέει την κοπέλα στην εκπομπή “ανόητη”; Κατ’ αρχάς θεωρώ πως αμέσως οι δύο άντρες της παρέας – και όχι λόγω φύλου – να τον κόψουν!

Θα βγει κάποιος στην εκπομπή και θα σε πει ανόητη και δε θα του πω “σάλτα”; Σοβαρά μιλάς; Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να το ξαναδώ αυτό το πράγμα γιατί έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Όχι για να κάνουμε αναπαραγωγή και να δείξουμε ότι βρίζει τη γυναίκα, και να δω και την αντίδραση των συνεργατών. Λυπάμαι πάρα πολύ! Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα, δε ξέρω τι θα γινόταν. Δεν υπάρχει το “δεν σας επιτρέπω”, υπάρχει το “κόψτε τον”.

Κόβουν άλλους κι άλλους επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα τους ή επειδή μπορεί να τους έχουν φάει κάνα γκόμενο και δεν κόβουν τον άνθρωπο αυτόν που λέει τη συνεργάτιδα ανόητη; Είναι δυνατόν; Τσαντίζομαι γιατί δε θυμάμαι πρωινό που να μην ακούω τον κύριο Τζούμα και να μην τον θαυμάζω στο ραδιόφωνο», κατέληξε η παρουσιάστρια.