Στις πρόβες του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή - Η κοινή ανάρτηση στο Instagram

Το βίντεο που τους δείχνει μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στις πρόβες του Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή - Η κοινή ανάρτηση στο Instagram

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή να παντρεύονται και την ενόχληση του ηθοποιού, η τραγουδίστρια πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση που έχει ανεβάσει στο Καρτέλ Τεχνοχώρος με τίτλο "Κόκκινα φανάρια".

Έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές, αφού νόσησε από κορωνοϊό και έμεινε σε απομόνωση στο σπίτι της, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια έξοδο επιλέγοντας να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μάλιστα διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πρόβες μαζί με τους ηθοποιούς. Ενώ, σε ένα από τα βίντεο με την τραγουδίστρια φαίνεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι αναρτήσεις της Βανδή από την παράσταση του Μπισμπίκη

Η εκκλησία που γράφεται πως θα παντρευτούν

Προς... γάμο φημολογείται έντονα πως οδηγούνται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», βρέθηκαν το πρωί των Χριστουγέννων στο Λουτράκι, όπου διαμένουν μόνιμα οι γονείς του γνωστού ηθοποιού, τους οποίους η τραγουδίστρια νιώθει και σαν δικούς της.

Εκείνοι, με τη σειρά τους, την υποδέχθηκαν πολύ «θερμά», έχοντας εγκρίνει εδώ και καιρό τη σχέση με το σπλάχνο τους. Κάπως έτσι, άπαντες κάθισαν στο οικογενειακό τραπέζι και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπισμπίκης ήταν αρκετά αγχωμένος και αποφάσισε αρκετή ώρα πριν από την ολοκλήρωσή του, να πάρει τη Βανδή και να φύγουν από το σπίτι, ζητώντας της να βρίσκονται κάπου μόνοι τους.

Η ίδια δεν το αρνήθηκε και το ζευγάρι απομονώθηκε μπροστά από... διαβάστε περισσότερα εδώ.