Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της: «Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που...»

Τα τρυφερά λόγια της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της: «Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που...»

Στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή της, «Προσωπικά», βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής η Έλενα Παπαρίζου και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το τραύμα που κουβαλάει από εκείνη την περίοδο, ενώ μοιράστηκε διάφορες ιστορίες από την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη.

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου, αποκάλυψε πως δεν ήταν ποτέ του γάμου, όμως με τον Ανδρέα ένιωσε πράγματα πρωτόγνωρα, γεγονός που την έκανε να μην έχει δεύτερες σκέψεις. «Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ΄αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό» είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την καταγωγή της

«Τα προσπεράσαμε τα σχόλια. Πιστεύω ενόχλησε τότε τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανένας δε μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα. Όπως και κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου» ανέφερε αρχικά.

«Τα προσπεράσαμε τα σχόλια. Πιστεύω ενόχλησε τότε τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι κανένας δημοσιογράφος ή τηλεοπτικό πρόσωπο δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου. Κανένας δε μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα. Όπως και κανένας δε μπορεί να αμφισβητήσει πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου», ολοκλήρωσε, μετά το άγριο ξέσπασμα της.