Ρίκα Διαλυνά: «Όταν βγήκα στις Κάννες, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Βουγιουκλάκη για να....»

Η άγνωστη αποκάλυψη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίκα Διαλυνά: «Όταν βγήκα στις Κάννες, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Βουγιουκλάκη για να....»

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την ταινία Διπλοπενιές.

Οι δηλώσεις της Διαλυνά

«Όταν γύρισα την ταινία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Όταν βγήκα εγώ, χειροκροτούσαν όλοι, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη για να με φωτογραφήσουν, γιατί εμένα ήξεραν.

Όταν ήμουν μικρή, οι φίλες της μαμάς μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μικρή ήμουν ασχημόπαπο, μαυροτσούκαλο και κοντό. Όταν πήγα στα καλλιστεία και βγήκα Σταρ Ελλάς ήμουν 1.65. Ο μπαμπάς μου δεν ήρθε στα καλλιστεία, η μαμά μου ήρθε με το ζόρι», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

«Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια»

Στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός που είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της μίλησε για όλους και για όλα.

«Μετακομίζω μόνιμα στην Κρήτη και μου αρέσει πολύ αυτό. Η καραντίνα δεν με πείραξε καθόλου, μου άρεσε πάρα πολύ, είχα πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Μετά την απώλεια του συζύγου μου έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη.

Δεν πίστευα ποτέ ότι ήμουν όμορφη. Ένας θείος μου έστειλε τη συμμετοχή στα καλλιστεία και οι γονείς μου έγιναν έξω φρενών. Είχα πει πως αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, θα γινόμουν καλόγρια. Η ομορφιά δεν ήταν διαβατήριο, το αντίθετο μάλιστα. Η ανατροφή μου ήταν διαβατήριο. Ο Μάρλον Μπράντο ήρθε να μου μιλήσει γιατί ήμουν η μόνη που δεν έτρεξα πάνω του και αρνήθηκα να βγω μαζί του. Πέρασα πολύ καλά στις ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ιδιαίτερα στο “Τι 30, τι 40, τι 50”. Με τον Λάμπρο και τη γυναίκα του κάναμε παρέα. Οι άλλοι ηθοποιοί νομίζω ότι με σνόμπαραν».