Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Γιώργο Καρτελιά - Η αποκάλυψη on air στο Breakfast Star

«Το πρωί ερχόμενος εδώ...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Γιώργο Καρτελιά -  Η αποκάλυψη on air στο Breakfast Star

Μπορεί το 2021 να έκλεισε όμορφα για τον παρουσιαστή ωστόσο, η δεύτερη εβδομάδα του 2022 ξεκίνησε άσχημα για τον Γιώργο Καρτελιά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Breakfast Star και οι συνεργάτες τους έπαθαν σοκ.

Όπως ανέφερε, καθώς πήγαινε στο κανάλι, μία πέτρα πετάχτηκε στο παρμπρίζ, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει «σμπαράλια» και να αναγκαστεί να κάνει στην άκρη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καρτελιά στο Breakfast Star

«Το πρωί ερχόμενος εδώ, να σου μια πέτρα πάνω στο παρμπρίζ και έγινε κομμάτια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς, με την Τζώρτζια Γεωργίου να λέει πως πριν από λίγες ημέρες είχε και εκείνη ένα παρόμοιο περιστατικό.

Λίγα λόγια για την Γιώργο Καρτέλια και την ζωή του

Ο Γιώργος Καρτελιάς με καταγωγή από την Εύβοια, έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιο του. Όπως δηλώνει με χιούμορ: «τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου κι ας μοιάζει με τη μητέρα του». Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μωρό. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ – απ, της εποχής.

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, την καλή παρέα, μαζί φυσικά με ποιοτικό και γευστικό φαγητό.Δηλώνει απρόβλεπτος, αυθόρμητος και χιουμορίστας.

Στο παρελθόν ήταν μάλλον συγκρατημένος αλλά αυτό που τον βοήθησε να εκφράσει την εξωστρέφειά του ήταν το ραδιόφωνο και η ξεχωριστή επικοινωνία με τους ακροατές. Μελλοντικός του στόχος είναι να δημιουργήσει, στην αγαπημένη του Χαλκίδα, έναν χώρο, όπου τα αδέσποτα σκυλιά θα μπορούν να έχουν στέγη, τροφή και αγάπη, να προφυλάσσονται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και κυρίως, από εκείνους που τα κακομεταχειρίζονται.