Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Ο Νίκος ήταν..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του, για τη σχέση του με το χρήμα, και αναφέρθηκε μάλιστα και στον Νίκο Σεργιανόπουλο, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Όπως είχε γίνει γνωστό πρόσφατα, μάλιστα, ο δολοφόνος του αγαπημένου ηθοποιού είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στην ζωή του.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω.

Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω»: ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος, με πολλές υπαρξιακές αγωνίες. Ήταν ένα θαυμάσιο παιδί, ένα χρυσό παιδί, άγιος άνθρωπος, δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ο Νίκος ήταν μια απόλαυση και μέσα στο χιούμορ πάντα, γελούσαμε τόσο πολύ».

Το σχόλιο της Εβελίνας Παπούλια για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είχε μεγάλη αγάπη για τον συμπρωταγωνιστή της στους «Δύο Ξένους» και πως έχει να θυμάται μόνο "ζεστά" πράγματα από εκείνον.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν κληθεί να μιλήσουν πολλές φορές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και κάθε φορά το κάνει με μεγάλη συγκίνηση λόγω της υπέροχης σχέσης που είχαν.

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου.

Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο.

Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.