Έγινε μπαμπάς και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

«Είναι ευλογία αυτή η στιγμή που σε φωνάζουν για να σου πουν ότι ήρθε στον κόσμο το παιδί σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε μέλος του Πρωινού και μετά την γέννα της γυναίκας του, μίλησε στην εκπομπή για τα όσα βίωσε στο μαιευτήριο όταν ήρθε στον κόσμο το παιδάκι του. Η οικογενειακή του ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αυτός έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Ο λόγος για τον Πέτρο Σύριγο, ο οποίος βγήκε μέσω skype λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

«Έχω δοκιμάσει πολλά φαγητά, αλλά αυτή η συνταγή είναι η πιο πετυχημένη. Είμαστε πολύ καλά. Και η γυναίκα μου και το μωράκι μας. Είναι ευλογία αυτή η στιγμή που σε φωνάζουν για να σου πουν ότι ήρθε στον κόσμο το παιδί σου. Έχω χρόνια να πλαντάξω στο κλάμα» δήλωσε ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος δεν βρισκόταν στον τοκετό. «Κάθε φορά που τη βλέπω να κάνει έτσι τα χειλάκια της, βουρκώνω. Δεν περίμενα να είμαι τόσο ευσυγκίνητος», εξομολογήθηκε.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Συρίγο

O Πέτρος Συρίγος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου του 1988. Σε μικρή ηλικία κατάλαβε την αγάπη του για τη μαγειρική, για αυτό τελειώνοντας το λύκειο το 2005 αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα, ξεκινώντας τις σπουδές του στην ανωτάτη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Le Monde, στον τομέα της μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με το χώρο της εστίασης ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του, τον Ιούνιο του 2006.

Η εξελικτική πορεία για τον Πέτρο δεν άργησε να ξεκινήσει εφόσον σε χρονικό διάστημα μόλις 2 ετών ανέλαβε θέση Sous Chef σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2011, ο Πέτρος γίνεται Executive Chef σε παραθαλάσσιο εστιατόριο των Σπετσών, ενώ κάπου εκεί το επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδηγεί να δημιουργήσει σε συνεργασία με 2 φίλους το δικό του Catering στην περιοχή του νησιού. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξανά, ακολουθεί το όραμα του ξεκινώντας συνεργασίες με εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, φτιάχνοντας μενού και στήνοντας μαγαζιά από την αρχή της λειτουργίας τους.

Στο μεσοδιάστημα της πορείας του έχει εργαστεί στα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού όπως Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα(Ντουμπάι) ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις διαφόρων επιφανών προσωπικοτήτων. Από τον Μάιο του 2012 έως τώρα, ο Πέτρος κάνει σημαντική στροφή στην καριέρα του παίρνοντας τον δρόμο του Private Chef στην κουζίνα πολυτελών σκαφών αλλά και σπιτιών, φροντίζοντας να ικανοποιεί τον ουρανίσκο διεθνών προσωπικοτήτων που εμπιστεύονται το ταλέντο και τις μαγειρικές του γνώσεις.