Με δερμάτινη στενή φούστα - Η μεγαλειώδης επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Τα πρώτα λόγια μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες εξαφανισμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με δερμάτινη στενή φούστα - Η μεγαλειώδης επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Στον αέρα του MEGA επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες απουσίας. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκαναν διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και γύρισαν και πάλι στις επάλξεις εμφανώς ανανεωμένοι.

Μπορεί η παρουσιάστρια όλες αυτές τις ημέρες να ήταν εξαφανισμένη από παντού αφού δεν έκανε ούτε μια ανάρτηση όσο βρισκόταν στις διακοπές της, ωστόσο, επέστρεψε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.

Μάλιστα, η εμφάνιση της έκλεψε όλα τα βλέμματα, αφού επέλεξε να φορέσει μια μαύρη στενή δερμάτινη φούστα με ψηλές μπότες.

Τα πρώτα λόγια της Μενεγάκη για την επιστροφή της στο MEGA

«Καλή χρονιά και καλή επιστροφή στα παιδιά που γύρισαν σήμερα στο σχολείο και σε όσους άλλους επέστρεψαν στους χώρους εργασίας τους, όπως και εμείς. Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε ανάγκη αυτή την διακοπούλα, η οποία μαζί με τα σαββατοκύριακα φαίνεται πιο μεγάλη. Έχω γυρίσει με τόση χαρά λες και έλειπα κανένα δίμηνο. Αλλά δεν έλειψα δίμηνο, έλειψα πολύ λίγο. Αγάπες να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, χαμόγελα, ευκαιρίες πολλές, ανεβασμένο ηθικό, καλές συνεργασίες και έρωτα», είπε η Ελένη Μενεγάκη χαμογελαστή και έριξε το ρόδι στο πάτωμα για καλή τύχη.

Η μεγάλη απόφαση για το 2022 - Το ανακοίνωσε στην οικογένειά της

Το 2021 ήταν χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια πέρασε τους πρώτους μήνες του έτους μακριά από την τηλεόραση, ωστόσο επέστρεψε τον Σεπτέμβρη και μάλιστα, με εκκωφαντικό τρόπο στη νέα της τηλεοπτική στέγη, το Mega.

Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη σεζόν κατά την οποία, η Ελένη Μενεγάκη έκανε κανονικά εκπομπές μέσα στις γιορτές και βγήκε στον αέρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως είχε ανακοινώσει ωστόσο θα βρισκόταν εκτός αέρα την πρώτη εβδομάδα.

Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν εξαφανισμένη από τα social media. Συγκεκριμένα, αποφάσισε την εβδομάδα που θα βρισκόταν εκτός τηλεοπτικού αέρα, να απέχει από τα social media, προκειμένου να περάσει τις μέρες αυτές μαζί με την οικογένειά της.

Έτσι, άφησε το κινητό της και αφοσιώθηκε στον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και φυσικά τη μικρή Μαρίνα.