Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ένιωσα έναν πόνο, αλλά νόμιζα ότι ήταν...» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του

«Το κατάλαβα ένα μήνα μετά γιατί αρρώστησα και πήγα στο νοσοκομείο και τότε μου έκαναν τη διάγνωση του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ένιωσα έναν πόνο, αλλά νόμιζα ότι ήταν...» - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρονιά.

Η εξομολόγηση του Χασαπόπουλου για το πρόβλημα υγείας του

«Ο γιος μου είναι 28 ετών και ζει στην Αμερική. Ασχολείται με τα οικονομικά, ευτυχώς δεν ασχολείται με τη δημοσιογραφία, δεν ήθελα να τραβήξει αυτά που τραβάω εγώ. Μου λείπει πολύ γιατί τώρα με τον κορωνοϊό έχει να έρθει δύο χρόνια και δεν μπορώ να πάω ούτε εγώ. Όταν έφυγε στο εξωτερικό είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα το ήθελε ο ίδιος.

Ήμουν πολύ ανταγωνιστικός και αυτό το πλήρωσα με την υγεία μου. Η ανταγωνιστικότητα μου στοίχησε πάρα πολύ γιατί δεν πρόσεχα τον εαυτό μου. Τα τελευταία χρόνια, από το 2010 και μετά, κάναμε 24ωρε βάρδιες έξω από το Μαξίμου, χιόνιζε και εμείς περιμέναμε να τελειώσει η σύσκεψη. Είχα πάθει ένα μικρό έμφραγμα και δεν το είχα καταλάβει. Ένιωσα έναν πόνο, αλλά νόμιζα ότι ήταν οισοφαγικό. Μετά από αυτό έβαλα τη γυμναστική και το περπάτημα στη ζωή μου. Το κατάλαβα ένα μήνα μετά γιατί αρρώστησα και πήγα στο νοσοκομείο και τότε μου έκαναν τη διάγνωση του εμφράγματος και έκανε στεντ», αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος πριν καιρό χρειάστηκε να πάει στο δικαστήριο.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο για την περιπέτεια υγείας του

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με την υγεία του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής δέχθηκε μία υπέροχη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής για τα γενέθλιά του, η οποία τον συγκίνησε (δείτε εδώ το βίντεο).

«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζει να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων.

Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Μετά έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση.

Να πω κάτι που δεν έχω πει. Εμένα κάπνιζε πολύ ο πατέρας μου, από μικρό παιδί. Αυτό ήταν η αιτία να μην καπνίσω. Με απωθούσε όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.