Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη

Το «καρφί» για τα δημοσιεύματα για την εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη

Μετά τον μεγάλο σάλο που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα, ανανεωμένοι, με διαφορετική διαρρύθμιση στον χώρο και αρκετά «καρφιά» για όλα όσα έγιναν αυτές τις εβδομάδες.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης εμφανίστηκαν στην αρχή ο ένας δίπλα στον άλλο και σατίρισαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να αλλάζει όνομα μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι τρεις παρουσιαστές δεν έκαναν καμία απολύτως αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, ενώ αντίθετα, ο Αντώνης Κανάκης έριξε ένα «καρφί» για τους πολιτικούς που προσπάθησαν να κάνουν το Ράδιο Αρβύλα να μην βγει ξανά στον αέρα, κάνοντας λόγο για «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξόρκισε το 2021 για όλα όσα έφερε και καλωσόρισε το 2022 με πολύ αισιόδοξη διάθεση, ενώ τόνισε πως στο πλατό βρίσκονται όλοι όσοι έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε θέμα αλλά πόσες ευχές μας έχετε στείλει. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας θα κρατήσουμε. Στο @@λο 2021. Είναι μεγάλη τύχη αυτό που θα ζήσετε γιατί είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για το Ράδιο Αρβύλα

Φόβος επικρατεί λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα, μετά την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο στην εκπομπή. Έχοντας πάρει λίγες εβδομάδες "άδεια" από τον ΑΝΤ1 έρχονται και πάλι στην τηλεόραση χωρίς ωστόσο να κάνουν καμία αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, αφού τον έχουν ξεγράψει εντελώς.

Μπορεί η επιστροφή τους να είναι εντελώς διαφορετική αφού υπάρχουν αλλαγές στο πλατό, ωστόσο, και πάλι υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις στα social media. Πολλοί είναι αυτοί που δεν τους φτάνει μόνο το γεγονός πως έφυγε από την τηλεόραση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Αντιθέτως θέλουν να κοπεί οριστικά και η εκπομπή.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μία φωτογραφία που καλεί τους τηλεθεατές σε… μποϊκοτάζ, ώστε να μην έχει τηλεθέαση η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Μποικοτάζ για τους ράδιο αρβύλα