Τρόμος στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα λόγω σεισμού - «Αν δεν μας καταπιεί το ρήγμα...»

Αναστάτωση στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρόμος στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα λόγω σεισμού - «Αν δεν μας καταπιεί το ρήγμα...»

Το βράδυ της Δευτέρας 10/1 οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν μετά την διακοπή των εορτών και τον σάλο με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ωστόσο, όπως φαίνεται η ομάδα είναι.. ματιασμένη, καθώς μπορεί να γύρισε και πάλι στην τηλεόραση με χιούμορ, όμως δεν έμειναν ήρεμοι, αφού έγιναν δυο σεισμοί στην Θεσσαλονίκη και κουνήθηκαν για τα καλά.

Την ανακοίνωση μάλιστα έκαναν στον αέρα της εκπομπής με χιούμορ παρά την αναστάτωση που σημειώθηκε.

«Έγινε πάλι σεισμός και το επίκεντρο είναι πάλι εδώ. Ήρθαν τα υπερφυσικά φαινόμενα. Έλεγα λοιπόν ότι αν φτάσουμε μέχρι την Παρασκευή και δεν μας καταπιεί το ρήγμα, την Παρασκευή επιστρέφει και το Βινύλιο».

Η στιγμή που στο Ράδιο Αρβύλα μιλάνε για τον σεισμό

Χαμός στο twitter με την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα

Το Twitter δεν άφησε αυτή την επιστροφή να περάσει χωρίς τον απαραίτητο σχολιασμό.

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε θέμα αλλά πόσες ευχές μας έχετε στείλει. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας θα κρατήσουμε. Στο @@λο 2021. Είναι μεγάλη τύχη αυτό που θα ζήσετε γιατί είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Τα σχόλια του Twitter ήταν κατά βάση επιθετικά προς τους παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, ενώ ορισμένοι δήλωσαν πως χάρηκαν με την επιστροφή της εκπομπής, καθώς τέτοια προγράμματα δεν πρέπει να λείπουν από την ελληνική τηλεόραση.