Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του

Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του

Ο Γιώργος Αλκαίος έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 10/01 και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά από χρόνια απουσίας του από την καλλιτεχνική σκηνή και την απομάκρυνσή του στο νησί της Μήλου, έχει πλέον επιστρέψει δυναμικά και εξήγησε στον παρουσιαστή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό που έμενε στο νησί, τον λόγο που δεν έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί αλλά και γιατί άλλαξε το επίθετό του.

Ο Γιώργος Αλκαίος απάντησε σε όσους λένε ότι άλλαξε το επίθετό του για μια γυναίκα

Ο Γιώργος Αλκαίος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ωραία, θα σου πω. Δεν είναι το παιδί. Η αρχή έρχεται με τον συνάνθρωπο, τον συνοδοιπόρο και έχω βρει και μία λέξη. Όλοι χρειαζόμαστε τον θεραπευτή μας, αν δεν τον βρούμε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις πρώτες μέρες του στο νησί της Μήλου και έπειτα ξεκαθάρισε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό του από Βασιλείου σε Αλκαίος. «Επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι άλλαξα το όνομά μου επειδή μου το είπε μια κοπέλα, για να το λήξω αυτό και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, δεν έγινε καθόλου έτσι και είναι και πολύ ωραία ιστορία», είπε θέλοντας να κλείσει το θέμα ο Γιώργος Αλκαίος.

Δείτε αποσπάσματα από την χθεσινοβραδινή εκπομπή:

Οι σχέσεις του Αλκαίου με τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου

Στον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου για την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το πως έγινε από ιερέας, τραγουδιστής αλλά αποκάλυψε και την σχέση που έχει με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο.

«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου.

Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε. Έκανα οντισιόν σε ένα μαγαζί στην Αμερική, με πήραν και πήγα στο Λας Βέγκας. Εκεί γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα. Ήρθα στην Ελλάδα γιατί χάσαμε τον πατέρα μας.

Έγραψα μετά το “Καμπριολέ” και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου.

Για τις θαυμάστριες, ο Γιάννης Βασιλείου απάντησε: «Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια».

«Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».