Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού - Φωτογραφία μέσα από το εμβολιαστικό κέντρο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού - Φωτογραφία μέσα από το εμβολιαστικό κέντρο

Έξι μήνες πέρασαν από τον εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση κατά του κορωνοϊού, που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», το απόγευμα της Δευτέρας 10/01, επισκέφθηκε το «Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας», κοντά στην περιοχή που διαμένει, για να κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου και το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανάγκη από αυτή την αναμνηστική δόση, καθώς συναναστρέφεται με πολύ κόσμο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, καθώς όχι μόνο παρουσιάζει καθημερινά την πρωινή της εκπομπή αλλά το βράδυ της Δευτέρας την είδαμε να δοκιμάζει τον χώρο της ηθοποιίας, αφού έκανε την είσοδό της σε δημοφιλή σειρά του Alpha.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

«Αναμνηστική δόση. Πάει κι αυτό», έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Ποιος θα αντικαταστήσει την παρουσιάστρια αν νοσήσει από τον ιό;

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και στο Super Κατερίνα απασχολούνται με ποιο... βαριές ειδήσεις, όπως ο κορωνοϊός.

Σχολιάζοντας το πρωί της Τρίτης 4/1 την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης όμικρον έκανε μια αποκάλυψη για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της όπως και τους τηλεθεατές.

«Κάνουμε τεστ καθημερινά. Υπάρχει σενάριο ακόμη και αν νοσήσω εγώ. Ξέρω ότι αν νοσήσω εγώ θα έρθει ο Νίκος Κοκλώνης να κάνει εκπομπή. Κατάλαβες; Θέλετε να νοσήσω; Στο Twitter θα θέλετε, γιατί αν έρθει ο Κοκλώνης εδώ, τι δώρα θα πάρετε…» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.