Μπιμπίλας: Σήμερα 11/1 βγήκε στην Σκορδά και μίλησε για την Καινούργιου - «Τώρα δεν έχω άγχος»

Τα σχόλια μετά τον περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπιμπίλας: Σήμερα 11/1 βγήκε στην Σκορδά και μίλησε για την Καινούργιου - «Τώρα δεν έχω άγχος»

Μια ημέρα μετά το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό με την Καινούργιου να παρεξηγείται και να το δείχνει στην κάμερα, ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό μέσω skype για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ.

Πριν όμως ξεκινήσει η κουβέντα θέλησε να πει δυο λόγια για το παραπάνω περιστατικό και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε καμία από τις δυο πλευρές.

«Κατ’ αρχήν να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος, γιατί δεν έχω μία άλλη εκπομπή να με πιέζει. Πρέπει να το πω, επειδή χθες μίλησα για σας, να πω ότι εχθές έζησα κάτι πολύ έντονο και στενοχώρησα μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πολύ. Όπως και εσάς, διευκρινίζω για να μη θεωρηθεί ότι προτιμώ τον έναν ή τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η αντίδραση Σκορδά - Λιάγκα για την αναφορά του Μπιμπίλα στην Καινούργιου

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Eμείς δεν έχουμε πρόβλημα, να βγαίνεις όπου θέλεις», ενώ από πλευράς του η Φαίη Σκορδά είπε «Τα φιλιά μας».

«Να τα βρουν μεταξύ τους» - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την παρεξήγηση

Δηλώσεις στην εκπομπή Στούντιο 4 έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το πρωί με την Κατερίνα Καινούργιου στην σύνδεση που έκαναν στο Super Κατερίνα.

Όπως εξήγησε, τον τελευταίο καιρό βγαίνει σε πολλές εκπομπές και έτσι του είναι δύσκολο το να το διαχειριστεί, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τις τελευταίες ημέρες περνάω ψυχολογικά βασανιστήρια. Δε μπορώ να διαχειριστώ σε μια εκπομπή θα βγω πρώτα. Είμαι ευγενικός με όλους γιατί και από όλες τις εκπομπές έχει προωθηθεί το ζήτημά μας, αυτό δε μπορώ να το αμφισβητήσω. Όταν δυο εκπομπές μου λένε ότι θα με πάρουν την ίδια ώρα λέω να τα βρουν μεταξύ τους. Δε μπορώ να το κανονίσω εγώ αυτό.

Το πρόβλημα είναι όταν δυο εκπομπές παίρνουν ταυτόχρονα, μια στο skype και μια στο κινητό. Τα δημοσιεύματα που βλέπω τώρα ότι “έξαλλη η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα” δεν ισχύουν γιατί με την Κατερίνα είμαστε φίλοι. Καθόλου έξαλλη δεν είναι, μια χαρά μιλάμε. Υπάρχει μια διόγκωση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.