Εκτός εαυτού στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ζερβό: «Αισθάνεσαι ντροπή…»

«Η γυναικοκτονία είναι ένας όρος, ένας θεσμικός όρος… δεν το λέμε έτσι για να το πούμε!».

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ζερβό: «Αισθάνεσαι ντροπή…»

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ζερβός, όπου μίλησε για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα καθώς προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, η Φαίη Σκορδά βγήκε εκτός εαυτού στην εκπομπή «Πρωινό» ακούγοντας τα όσα ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ότι έχεις την εξουσία να κοροϊδέψεις... διαφορετικά αισθάνεσαι ντροπή και πολύ μικρός σε όλο αυτό που γίνεται και πως θα το αλλάξεις. Ο άνθρωπος που κάνει χιούμορ με αυτό, έχει ένα υπερεγώ.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει χιούμορ με κάτι τέτοιο; Τι αισθάνεται; Ότι είναι τόσο μεγάλος, τόσο που μπορεί να σχολιάσει ένα τέτοιο τραγικό γεγονός; Επίσης, ο Νίκος Ζερβός δεν είναι ενημερωμένος… η γυναικοκτονία είναι ένας όρος, ένας θεσμικός όρος… δεν το λέμε έτσι για να το πούμε!».

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό»

Το χρονικό με τις δηλώσεις του Τζούμα που έχουν προκαλέσει

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τις γυναίκες, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και έκανε ένα σχόλιο για τις γυναικοκτονίες και τη... φλυαρία των γυναικών, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε πως πολλές από τις γυναικοκτονίες οφείλονται στην τάση των γυναικών να φλυαρούν, ενώ συμφώνησε απόλυτα με τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Κοζάνης.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά.