Τα δύο νέα show που έρχονται στον ANT1

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τα δύο νέα show που έρχονται στον ANT1

Μετά από την επιστροφή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», όπως όλα δείχνουν ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να φέρει δύο νέα τηλεοπτικά ριάλιτι την ερχόμενη σεζόν. To ένα από αυτά είναι το «Shark Tank», την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν να το δούμε φέτος, όμως η έναρξή του έχει μεταφερθεί για το επόμενο φθινόπωρο.

Το Shark Tank είναι ένα επιχειρηματικό ριάλιτι, το οποίο αφορά νέες επιχειρηματικές ιδέες που αναζητούν επενδυτή. Έτσι, όποιος έχει μια ιδέα, μπορεί να την παρουσιάσει, να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό και οι κριτές θα αποφασίζουν αν θα δοθούν τα χρήματα.

Ποια είναι το δεύτερο ριάλιτι που διεκδικεί ο ΑΝΤ1;

Αυτό που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση είναι ένα άλλο σόου, που λέγεται «Married at first sight». Σε αυτό το ριάλιτι, δύο άτομα παντρεύονται στην αρχή της γνωριμίας τους και καθώς προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα χωρίσουν.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ παίζει στις ΗΠΑ για 14 σεζόν, έχουν παντρευτεί 49 ζευγάρια, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού τα 29 δήλωσαν ότι θα παραμείνουν παντρεμένοι. Προς το παρόν το κανάλι δεν έχει αναζητήσει παρουσιαστή για αυτό το σόου.

Λίγα λόγια για τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει γεννηθεί στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του είναι ο Στέφανος και η Ματούλα Τανιμανίδη και έχει δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη και την Κασσιανή. Το βαφτιστικό του όνομα είναι Αθανάσιος. Είναι παρουσιαστής, παραγωγός άλλα και επιχειρηματίας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τοπογράφος μηχανικός. Στα 28 του χρόνια πήγε να ζήσει στη Βοστώνη προκειμένου να κάνει το μεταπτυχιακό του. Παράλληλα σπούδασε στο Instituto de Empresa στη Μαδρίτη για έξι μήνες.

Το 2004 (σε ηλικία 23 ετών) ξεκίνησε για πρώτη φορά να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο TV100 παρουσιάζοντας με την Μαριάννα Βαραδίνη το παιχνίδι γνώσεων “Αστέρια και λάβαρα”.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη δική του εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών, ώστε να πραγματοποιήσει την ιδέα του για μία εκπομπή ταξιδιωτική, η οποία έφερε τον τίτλο “World Party” και παρουσίασε ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή αυτή την οποία είδαμε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το 2013, 2014, 2015 και 2016.

Το 2017 ο παρουσιαστής δέχτηκε την πρόταση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη και παρουσίασε το Survivor στον ΣΚΑΪ με τεράστια επιτυχία η οποία συνεχίζεται και φέτος για 2η χρονία (2018).

Το χειμώνα του 2017, υπήρξε και μέλος στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο, μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη στον ΣΚΑΪ.