Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης με το Survivor 5: «Βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης με το Survivor 5: «Βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ»

Τον Νίκο Μπάρτζη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου ήταν ένας από τους παίκτες που παρόλο που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, κέρδισε από την άλλη τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ωστόσο, ο ίδιος από τότε που αποχώρησε οικειοθελώς έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως "την πάτησε" με το συμβόλαιο του Survivor. Έτσι, ο αγρότης του περσινού κύκλου δεν δίστασε να «κατακεραυνώσει» το ριάλιτι επιβίωσης με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη

«Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες και όχι τα ριάλιτι (αναρωτιόμουν τι είναι μυθοπλασία. Που να ήξερα ότι είναι οι σειρές. Από χωριό είμαι).

Μέχρι στιγμής βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ που έχουν πετάξει δυο ομάδες ανθρώπων σε ένα νησί και καλά για να επιβιώσουν. Παιδεία και γ@μώ τα σενάρια.

Τώρα περιμένω να ξεκινήσει και το Survivor να δω και κανένα ριάλιτι» έγραψε με νόημα ο Νίκος Μπάρτζης στον προσωπικό του λογαριασμό, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής στο Survivor.

Ανάρτηση Νίκου Μπάρτζη

«Λυπήθηκα τον εαυτό μου στο Survivor» - Ο Νίκος Μπάρτζης "σπάει" τη σιωπή του για την αποχώρησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 4 καθώς και στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο που σύναψε με την Ατζούν Μίντια.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι αλλά εννοείται πως ήταν συγκινητικό όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα ήξερα ότι θα φύγω και γω. Μπαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, βγήκα έξω και τους είπα «παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω». Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ότι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω. Ήξερα ότι θα φύγω δηλαδή και γω.

Σε αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή. Αυτός ήταν το έπαθλο και για αυτό μπήκα. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά. Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα.

Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο και έρχονται μετά και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση. Όταν εσύ έχεις φάει τα πάντα εκεί μέσα. Είχα χτυπήσει κιόλας. Όπα ρε φίλε, τι παράταση; Δηλαδή όπα κάπου.

Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι, βλέπεις ότι δεν βγαίνει και εγώ δεν μπορούσα να μείνω για να κάθομαι στον πάγκο. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα. Δηλαδή θα ήταν άδικο για τα άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.