Μενεγάκη: Υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της ένα πρόσωπο που δεν είχε δει ποτέ από κοντά - «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει»

«Με έχει απασχολήσει ο τρόπος που σκέφτεσαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μενεγάκη:  Υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της ένα πρόσωπο που δεν είχε δει ποτέ από κοντά - «Πολλές φορές σου έχω θυμώσει»

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη όλες αυτές τις ημέρες να ήταν εξαφανισμένη από παντού αφού δεν έκανε ούτε μια ανάρτηση όσο βρισκόταν στις διακοπές της, ωστόσο, στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης 11/01 υποδέχτηκε ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε συναντήσει από κοντά.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία παλιότερα είχε αναφέρει πως δεν θα πήγαινε ως καλεσμένη στην Ελένη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη»

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά στην καλεσμένη της: «Χρόνια σε συζητάω στο μυαλό μου, μόνη μου εγώ και ο εαυτός μου.

Πολλές φορές σου ‘χω μιλήσει μόνη μου πάλι, πολλές φορές σου ‘χω θυμώσει, με έχεις ιντριγκάρει, με έχει απασχολήσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, πώς σκέφτεσαι και οι ανατροπές που έχεις κάνει στην επαγγελματική σου ζωή, δοκιμάζοντας τον εαυτό σου και ξέροντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο».

Από την άλλη, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Κάθε αλλαγή που κάνουμε φέρνει κριτική, φέρνει μία αναστάτωση, φέρνει έναν φόβο, αλλά στο τέλος είναι συναρπαστικό.

Σε ευχαριστώ που με κάλεσες και χαίρομαι πολύ. Πολλές φορές στη ζωή μου –ειδικά σε δημόσιο λόγο – έχω πει “ποτέ”, με είχαν ρωτήσει αν θα πήγαινα στην εκπομπή της Ελένης και έλεγα “δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η Ελένη μετά από όλα αυτά που έχω γράψει να με καλέσει”. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Πάντως εγώ δε σε φώναξα να μιλήσουμε γι’ αυτά γιατί από την εποχή που μπήκες από την πλευρά τη δικιά μας μέσα στην τηλεόραση έγινε λίγο πιο ελαστική».

Η μεγάλη απόφαση για το 2022 - Το ανακοίνωσε στην οικογένειά της

Το 2021 ήταν χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια πέρασε τους πρώτους μήνες του έτους μακριά από την τηλεόραση, ωστόσο επέστρεψε τον Σεπτέμβρη και μάλιστα, με εκκωφαντικό τρόπο στη νέα της τηλεοπτική στέγη, το Mega.

Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη σεζόν κατά την οποία, η Ελένη Μενεγάκη έκανε κανονικά εκπομπές μέσα στις γιορτές και βγήκε στον αέρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως είχε ανακοινώσει ωστόσο θα βρισκόταν εκτός αέρα την πρώτη εβδομάδα.

Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν εξαφανισμένη από τα social media. Συγκεκριμένα, αποφάσισε την εβδομάδα που θα βρισκόταν εκτός τηλεοπτικού αέρα, να απέχει από τα social media, προκειμένου να περάσει τις μέρες αυτές μαζί με την οικογένειά της.

Έτσι, άφησε το κινητό της και αφοσιώθηκε στον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και φυσικά τη μικρή Μαρίνα.