Νατάσα Θεοδωρίδου: Σφοδρές αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της - Τι συνέβη;

«Έπρεπε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μη δουλέψει κάποιες ημέρες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Σφοδρές αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της - Τι συνέβη;

Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού, η κυβέρνηση έπρεπε να ανακοινώσει νέα μέτρα. Έτσι, αρκετά νυχτερινά μαγαζιά έχουν κλείσει λόγω του ιού, κάτι που δεν συνέβη με το θέατρο Παλλάς όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε από τις γιορτές και μετά να εμφανίζεται στον εν λόγω χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην πανδημία να μην αφορούν τα θέατρα.

Έτσι, ο Στάθης Αγγελόπουλος ανέφερε πως: «Η Θεοδωρίδου έπρεπε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μη δουλέψει κάποιες ημέρες».

Από την άλλη, ο Αντύπας σημείωσε πως «η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς να ξέρει επέλεξε αυτό τον χώρο για 6-8 παραστάσεις που ο νόμος την καλύπτει. Η απαγόρευση έγινε για τα νυχτερινά μαγαζιά.

Ήταν τυχερή, χωρίς να το ξέρει. Ο δικός μας κλάδος χτυπήθηκε τόσο πολύ που πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε. Η Νατάσα θα κάνει 8 παραστάσεις, δε θα κάνει ολόκληρη σεζόν».

Οι αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Όλος ο χώρος είναι άνεργος και εκείνη τραγουδάει» - Γνωστή τραγουδίστρια "κατακεραυνώνει" την Θεοδωρίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (10/1) η Ελένη Καρουσάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Νατάσα Θεοδωρίδου, με την ίδια να εκφράζει την απορία της για τον λόγο που συνεχίζει να τραγουδάει μετά το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα.

Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο.

Για την Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» δήλωσε η Ελένη Καρουσάκη ενώ για την Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε και ο Γιώργος Θεοφάνους.