Αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή σε γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό

«Είναι παραμορφωμένη, δεν έχει μύτη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή σε γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό

Στην εκπομπή Πρωινό αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη πως γνωστός στα media πλαστικός χειρουργός δέχθηκε αγωγή από αεροσυνοδό, η οποία τον κατηγορεί ότι της έχει καταστρέψει το πρόσωπο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί την 28χρονη αεροσυνοδό και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το πρόσωπο της κοπέλας.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να παραμορφώνονται από τις πλαστικές (δείτε εδώ πώς έχει γίνει το πρόσωπο της Λίντα Εβαντζελίστα).

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για τον πλαστικό χειρουργό και την αεροσυνοδό

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα φυσικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό. Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι. Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δε μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος», είπε μεταξυ άλλων ο δικηγόρος.

5+1 γυναίκες της ελληνικής showbiz που έκαναν πλαστική

Γνωστές Ελληνίδες παραδέχτηκαν ότι άφησαν κάποιο σημείο του σώματός τους στα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού. Παλαιότερα μια πλαστική επέμβαση στο ενεργητικό μια γυναίκας ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει μυστικό επτασφράγιστο.

Σήμερα, μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ παραδέχονται με θάρρος τις πλαστικές επεμβάσεις τους και διάσημες κυρίες της Ελλάδας φαίνεται να ακολουθούν το... παράδειγμά τους.

Δείτε φωτογραφίες τους στο Athensmagazine.gr