Τσαμπουκάς με πρωταγωνιστή τον Κανάκη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης - Ποια η αιτία

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τσαμπουκάς με πρωταγωνιστή τον Κανάκη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης - Ποια η αιτία

Ο παρουσιαστής που βρέθηκε χωρίς να έχει καμία απολύτως συμμετοχή, στο επίκεντρο της θύελλας που δημιούργησαν οι πράξεις του άλλοτε συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλου, βγήκε μέσα στις γιορτές για ποτό σε ένα από τα κεντρικά μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες στο εν λόγω περιοδικό, ο Αντώνης Κανάκης δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση κάτι απόλυτα φυσικό μετά από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και αιφνιδίασαν τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα.

Παρόλα αυτά ήθελε να ξεσκάσει και με κάποιους φίλους του πήγε στο μπαρ όπου και κάθισαν σε ένα σχετικά απόμερο σημείο του μπαρ. Και τότε έγινε ο χαμός.

Ο καυγάς του Αντώνη Κανάκη

Ένας άλλος πελάτης, άγνωστος με τον παρουσιαστή, τον πλησίασε και άρχισε πολύ προκλητικά να του ζητάει τον λόγο για τα όσα έγιναν με τον πρώην συνεργάτη του. Στην αρχή ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον αγνοήσει ευγενικά, απαντώντας του μονολεκτικά.

Ο άντρας όμως ήταν επίμονος και δεν άφηνε το θέμα να περάσει έτσι. "Ήξερες" έλεγε και ξανά έλεγε στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος του είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν γνώριζε τίποτε για τις δραστηριότητες του Στάθη.

Μετά από λίγο κι αφού είχε γίνει κατανοητό πως ο πελάτης δεν θα σταματούσε με τίποτα ότι έκανε, ο Αντώνης βγήκε από τα ρούχα του, όπως αναφέρει το Ciao, και του μίλησε απότομα λέγοντάς του να φύγει από κοντά του.

Εκείνος παρέμεινε προκλητικός και όχι μόνο δεν έφυγε αλλά συνέχισε και να ζητάει τα ρέστα από τον παρουσιαστή. Ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει για τα καλά και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ώστε να μην πιαστούν οι δυο άντρες στα χέρια και ξεφύγει η κατάσταση.