Ξεσπά η σύντροφος του Κωνσταντάρα: «Νιώθω παράπονο που χτυπάει το τηλέφωνο μου μόνο για τον Λάμπρο»

«Τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει για...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεσπά η σύντροφος του Κωνσταντάρα: «Νιώθω παράπονο που χτυπάει το τηλέφωνο μου μόνο για τον Λάμπρο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Στεφανία Γκουρνέλου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της μιας και μίλησε και για την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχει εκφράζοντας το παράπονο της

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Γκουρνέλου

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο».

«Δυο μήνες τώρα που συμβαίνει αυτό είναι και λόγω της αντικατάστασης στην παράσταση και λόγω του Λάμπρου. Θέλω να κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους και νομίζω ότι το έχω δείξει».

Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του στο αθλητικό ρεπορτάζ και μεταπήδησε με επιτυχία στη ψυχαγωγία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σχολίαζε ή έγραφε για το Survivor στα Μέσα όπου δούλευε και είχε τόσο παθιαστεί με το παιχνίδι επιβίωσης, που το μόνο που έλειπε από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του ήταν να το δει και εκ των έσω… ως διαγωνιζόμενος!

Οι αντίπαλοί του πρέπει να φοβούνται ότι ο Λάμπρος είναι ένας γνώστης του Survivor καθώς έχει εντρυφήσει σε αυτό αναλύοντας την στρατηγική των παλαιότερων παικτών. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό ακριβώς αναφωνούσε ο ίδιος όταν έφτιαξε βαλίτσα για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Survivor 5 Λάμπρος Κωνσταντάρας