Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί βγήκε στον αέρα του Happy Day από το σπίτι της η Τσιμτσιλή - «Είπα στα παιδιά μου ότι...»

Έτσι περνάει τις πρώτες ώρες της καραντίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί βγήκε στον αέρα του Happy Day από το σπίτι της η Τσιμτσιλή - «Είπα στα παιδιά μου ότι...»

Σε καραντίνα βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της Happy Day στον καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν πριν μπουν στα στούντιο του ALPHA, βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Ένα γεγονός που δεν περίμενε, καθώς όπως δήλωσε δεν είχε ούτε και έχει κάποιο σύμπτωμα.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της για να μην κολλήσει την οικογένεια της. Τα παιδιά της μάλιστα δεν πήγαν στο σχολείο παρόλο που είναι αρνητικά, ενώ από την άλλη ο σύζυγός της είναι τριπλά εμβολιασμένος.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα. Θα έκανα την τρίτη δόση στα τέλη Γενάρη» είπε, μεταξύ άλλων η ίδια μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στον αέρα της εκπομπής - δείτε εδώ το βίντεο με αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Η εμφάνιση της Τσιμτσιλή στο Happy Day μέσω skype

Λίγο αργότερα και έχοντας ξυπνήσει τα παιδιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την βοήθεια τους άνοιξε το skype και μίλησε on air στο Happy Day χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το μαλλί της να είναι απλά χτενισμένο.

«Παιδιά θέλω να σας πω ότι κατάφερα να συνδεθώ με skype γιατί δεν είμαι καλή σε όλα αυτά της νέας τεχνολογίας. Είχε πλάκα γιατί περίμενα να ξυπνήσουν τα παιδιά μου και με ρώτησαν τι μέρα είναι, γιατί ξέρουν ότι δεν τα ξυπνάω τις καθημερινές. Τους είπα ότι είμαι θετική. Ευτυχώς, έχει τύχει πολλοί συγγενείς μας να το περάσουν σχετικά ήπια τις τελευταίες 20 ημέρες» είπε και συνέχισε:

«Οπότε ναι μεν σοκαρίστηκαν, αλλά είχαν ακούσει για τους ανθρώπους που το πέρασαν. Χάρηκαν στο πρώτο άκουσμα ότι θα κάτσουν στο σπίτι, όμως όταν κατάλαβαν ότι είναι αρκετές ημέρες που θα κάτσουν στο σπίτι δεν ξέρω πώς θα τους φανεί στην πορεία. Μακάρι όλος ο κόσμος να το περνάει έτσι».