Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα χωρίσει ποτέ με τον Φώτη Μπερνάντο

«Δεν παντρευτήκαμε...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα χωρίσει ποτέ με τον Φώτη Μπερνάντο

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (11/01), η ανανεωμένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της, εξήγησε γιατί μετά από σχεδόν μια δεκαετία οι δυο τους είναι πιο καλά από ποτέ και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα χωρίσει ποτέ με τον σύζυγό της

«Μετράμε πλέον μια δεκαετία μαζί με τον Φώτη, υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο να αποδείξουμε μεταξύ μας ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας. Είμαστε δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να αγαπάνε ο ένας τον άλλον, πολύ ουσιαστικά.

Έχει πολύ πλάκα να μας δεις πώς τσακωνόμαστε μαζί με τον Φώτη. Υπάρχει αρχικά μια ένταση αλλά μετά και οι δύο προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Να καταλάβουμε ο ένας για τον άλλο τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο.

Όταν η ηθοποιός και τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν έχουν φτάσει ποτέ σε σημείο να χωρίσουν, η ίδια ανέφερε: «Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε για πάντα μαζί και δεν θα χωρίσουμε, αυτό θέλω να πιστεύω, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μαζί. Το μυστικό της σχέσης μας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε ένα πρόβλημα λέμε πάντα την αλήθεια»

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την επέτειό της με τον σύζυγό της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το αγαπημένο ζευγάρι συμπλήρωσε οκτώ χρόνια σχέσης πριν από μερικές ημέρες. Μάλιστα τα έξι χρόνια είναι παντρεμένοι ενώ έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα κορίτσια, την Ηλέκτρα και την Λυδία.

Έτσι, και οι δυο αποφάσισαν πως θα ήταν καλή ιδέα να γιορτάσουν την επέτειό τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 28/8 μιας και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέστρεψε από την περιοδεία με την θεατρική παράσταση “Νυφικό κρεβάτι” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια σχετική φωτογραφία ρομαντικό δείπνο στο σπίτι τους τρώγοντας κινέζικο. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγάπη μου, είμαι σπίτι. Σε αγαπώ τόσο πολύ όσο ποτέ άλλοτε».

Αναστασοπούλου - Ανάρτηση