Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι συνέβη;

«Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι συνέβη;

Το πρωί της Τετάρτης 12/01, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου έκανε μια αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και η 28χρονη εντολέας του εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν. Δείτε επίσης εδώ την απολογία του όπου αποκάλυψε πως ζήτησε βοήθεια ψυχιάτρου.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα.

Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος. Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα.

Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει».

Ποιος ο μισθός του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Πόσα έπαιρνε από τους Ράδιο Αρβύλα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τελικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό μάλιστα προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις και αντιδράσεις, ακόμα και από τις καταγγέλλουσες. Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο STAR, η 30χρονη πρώην σύντροφός του εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με το γεγονός οτι δεν έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και παράλληλα αναρωτιέται που μπορεί να βρήκε τα 30.000 ευρώ για την εγγύηση (δείτε εδώ ακριβώς τις δηλώσεις της). Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει "δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος, ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του"!

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική του κατάσταση και την αμοιβή του από τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Παναγιωτόπουλος λοιπόν, με βάσει όσα έχουν γίνει γνωστά και αναγράφονται στο sportdog.gr, αμειβόταν για τη συμμετοχή του στους Ράδιο Αρβύλα με 10.000 ευρώ μηνιαίως!