Δεν δείχνει να έχει τέλος η υπόθεση Τζόκοβιτς: Τώρα κάνει λόγο για «ανθρώπινο λάθος»

Όλη η αλήθεια για την συνέντευξη στην διάρκεια της οποίας φημολογείται ότι ήταν θετικός στον ιό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δεν δείχνει να έχει τέλος η υπόθεση Τζόκοβιτς: Τώρα κάνει λόγο για «ανθρώπινο λάθος»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός της εισόδου του παγκόσμιου πρωταθλητή τένις στην Αυστραλία και η ααπαγόρευση της συμμετοχής του στο Australian Open. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μια προσπάθειά του να αποκαταστήσει όλη την αλήθεια γύρω από την περιβόητη συνέντευξή που έδωσε, ενώ ήξερε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και στα λάθος στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την άφιξή του στην Αυστραλία.

Η ανάρτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο σέρβος πρωταθλητής στην ανάρτησή του ισχυρίζεται ότι θέλει να πολεμήσει την παραπληροφόρηση και υποστηρίζει ότι όταν ενημερώθηκε πως σε αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι τις 14 Δεκεμβρίου υπήρξαν κρούσματα, έκανε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

Στις 17 Δεκεμβρίου και ενώ βρέθηκε σε εκδήλωση τένις με παιδιά σε νέο PRC test βγήκε θετικός. Παρόλο που βρέθηκε με κορωνοϊό, την επόμενη μέρα παραδέχθηκε ότι έδωσε συνέντευξη στην Equipe γιατί δεν ήθελε να απογοητεύσει τον δημοσιογράφο επειδή η συνέντευξη είχε κλειστεί από καιρό.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς έκανε λόγο για «λάθος απόφαση». Ως «ανθρώπινο λάθος» χαρακτηρίζει τα ψευδή στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την άφιξή του στην Αυστραλία, μεταφέροντας όλη την ευθύνη στην ομάδα του και στον ατζέντη του.

Τι συνέβη με το δικαστήριο;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς για το να γίνει δεκτή η ιατρική εξαίρεση που έλαβε και να μπορέσει ν' αγωνιστεί εν τέλει στο φετινό Australian Open.

Ήδη, ο δικαστής Άντονι Κέλι φαίνεται να διάκειται... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr