Παναγιώτης Βασιλάκος: Έτοιμος να ξεκινήσει αγωγές - «Προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα...»

Άστραψε και βρόντηξε

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: Έτοιμος να ξεκινήσει αγωγές - «Προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη (12/01) και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά για όλους και για όλα. Ο γοητευτικός Bachelor, που όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό δεν είναι πια μόνος του, αναφέρθηκε στις αγωγές που ήταν έτοιμος να κάνει εναντίον αυτών που ισχυρίστηκαν ότι οι γονείς του ήταν ηθοποιοί.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου προς όσους έλεγαν ότι οι γονείς του είναι ηθοποιοί

«Αυτό που με ενόχλησε όταν βγήκα από το Bachelor, ίσως και να μην το συγχωρήσω και ποτέ, είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς μου. Ότι δηλαδή είναι ηθοποιοί οι γονείς μου. Αυτό ήταν το πράγμα που με είχε φέρει πέρα από τα όρια μου. Προχθές που το σκεφτόμουν έλεγα ότι θα τους κάνω αγωγές» ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Και πρόσθεσε: «Και στην αρχή είχαν βγει και στο τέλος του Bachelor. Οι γονείς μου ήταν. Διάβασα σε πολλά άρθρα ότι ήταν ηθοποιοί και όχι οι γονείς μου. Θυμάμαι πολύ άσχημες προτάσεις που έβαζαν για τίτλους και αναρωτιόμουν πως το κάνουν αυτό οι άνθρωποι».

Η συντροφιά του Βασιλάκου για τα φετινά Χριστούγεννα

Τις ευχές του για τα φετινά Χριστούγεννα θέλησε να στείλει το απόγευμα του Σαββάτου (25/12) ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μέσα από τα social media.

Ο περσινός Bachelor συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο τονίζει πως τα Χριστούγεννα πρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, να τους αγκαλιάζουμε και να είμαστε γεμάτοι ελπίδες.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή του βίντεο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος γυρίζει την κάμερα για να μας δείξει το αναμμένο τζάκι ωστόσο είδαμε και την παρέα με την οποία περνά τα φετινά Χριστούγεννα και αυτή δεν είναι άλλη από την... γατούλα του!