Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση: «Ξέρεις τι μάχη έδωσα για να μην είναι συμπαρουσιάστρια;»

«Δεν την έκανα εγώ πρωταγωνίστρια, όχι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση: «Ξέρεις τι μάχη έδωσα για να μην είναι συμπαρουσιάστρια;»

Το πρωί της Τετάρτης 12/01 ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την τότε σύζυγο του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως άφησε στην άκρη, προς το παρόν, την κόντρα του με τον Γιάννη Πουλόπουλο που τον έκανε να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για την περίοδο που είχε αναλάβει την παρουσίαση του ψυχαγωγικού προγράμματος του ALPHA.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ήταν πολύ δύσκολο για τη Δήμητρα, γιατί ήταν ένα κλειστό κορίτσι ενώ εγώ ήμουν ένας ανοιχτός άνθρωπος. Την ήξερα την τηλεόραση και όποιον καλούσα του είχα μιλήσει τουλάχιστον 5, 6 φορές. Άρα στην ουσία η Δήμητρα ήταν δίπλα μου, βοηθητικά.

Την Δήμητρα δεν την έκανα εγώ τότε πρωταγωνίστρια, όχι. Είχε κάνει την προηγούμενη χρονιά μαζί με τον Θανάση Πάτρα, είχε παίξει σε ένα σίριαλ και ήταν και πρωταγωνίστρια στην εκπομπή Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα. Σε αυτή την εκπομπή, στην οποία την επέβαλλαν οι άνθρωποι του Alpha και ήθελαν αυτό το ζευγάρι, εγώ διαφώνησα.

Διαφώνησα για το καλό της Δήμητρας. Σε αυτό είμαι λαίλαπα… Τώρα το να έχω την Δήμητρα δίπλα μου και να έχει εικόνα γλάστρας, αυτά τα οποία βρίζω δεν ήθελα να τα κάνω εγώ. Άρα της είχα δώσει κάποια θεματάκια και έκανε, στις μεγάλες συνεντεύξεις όμως δεν αναμειγνυόταν».

Αποκάλυψε ότι στο «Μεγάλο Παζάρι» βοηθούσε τους παίκτες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στη «Super Katerina» το πρωί της Τρίτης (11/01) το παρασκήνιο γύρω από το επιτυχημένο σόου «Το μεγάλο παζάρι», μέσα από την στήλη της εκπομπής «Ο Ανδρέας Θυμάται..».

Όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθούσε να κάνει τους παίκτες να ξεχάσουν ότι βρίσκονται μπροστά από κάμερες, για να είναι απροετοίμαστοι για την στιγμή που θα ερχόταν το μεγάλο δώρο.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε, μάλιστα, ότι στα παιχνίδια που του επιτρεπόταν να πλησιάσει τους παίκτες, σε κάθε ερώτηση που είχαν να διαλέξουν την κουρτίνα ή το κουτί, τους πίεζε λίγο παραπάνω στον ώμο, για να τους κατευθύνει στο που βρίσκονται τα δώρα.