Συγκινεί η Άννα Αδριανού με την αποκάλυψή της για τον πατέρα της μετά τον θάνατο της μητέρας και του αδερφού της

«Μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Άννα Αδριανού με την αποκάλυψή της για τον πατέρα της μετά τον θάνατο της μητέρας και του αδερφού της

Η Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους γάμους της, αλλά και για την προσωπική της επιλογή στο να μην αποκτήσει κάποιο παιδί.

Οι δηλώσεις της Άννας Αδριανού

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο.

Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι στα πράγματα, είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα στους γάμους μου μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου».

Η Άννα Αδριανού είπε στη συνέχεια: «Σε ένα διαζύγιο οι άνθρωποι πονάνε περισσότερο γιατί τους τσακίζει το αν θα ξαναείναι ευτυχισμένοι. Όταν κλείνει μια πόρτα στη ζωή, όπου κι αν κλείνει ανοίγει μια άλλη.

Οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν παιδί. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα».

«Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών, την ίδια περίοδο πέθανε ο αδερφός μου. Ξαφνικά ο πατέρας μου έγινε μπαμπάς και μαμά. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί δεν έχασε εμένα που ήμασταν πιο κοντά τόσα χρόνια».

"Κόλαφος" η Άννα Ανδριανού - "Το να απειλήσεις μια γυναίκα ότι θα χάσει τη δουλειά της είναι ένα είδος βιασμού"

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η Άννα Ανδριανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό metoo και τις καταγγελίες -δείτε εδώ και μερικές πρόσφατες δηλώσεις της- αλλά και στο The Bachelor.

«Κάποιος που θέλει μια γυναίκα, μπορεί να καταλάβει πολύ καλά, αν θέλει ή δε θέλει. Το να τη φέρεις σε μια δύσκολη θέση, το να την απειλήσεις ότι θα χάσει τη δουλειά της είναι ένα είδος βιασμού. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι και νομίζω ότι το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτοί που το κάνουν είναι τόσο άρρωστοι που το κάνουν για επιβολή εξουσίας πάνω στη γυναίκα.

Αυτό που τους ερεθίζει είναι αυτή η εξουσία. Ουσιαστικά θέλεις να ταπεινώσεις και να εξευτελίσεις τον άλλον. Είναι ευχάριστο και σημαντικό που επιτέλους άνοιξαν τα στόματα και όλο αυτό φέρνει μια άλλη νοοτροπία.

Το Bachelor είναι προσβλητικό για τη γυναικεία φύση και το ίδιο θα συνέβαινε αν γινόταν και αντίστροφα, και για τους άνδρες. Είναι προσβλητικό για τον έρωτα. Είναι μια πού σοβαρή ιστορία και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο ενός παιχνιδιού».