Συγκινήθηκε on air η Ελένη Μενεγάκη - «Μη με κάνεις να βάλω τα κλάματα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε on air η Ελένη Μενεγάκη - «Μη με κάνεις να βάλω τα κλάματα»

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», βρέθηκε καλεσμένη στην σημερινή (12/01) εκπομπή η Ελένη Τσολάκη, την οποία βλέπουμε κάθε ΣΚ, στο τιμόνι της παρουσίασης στην εκπομπή στο Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων με τα πιο όμορφα λόγια για την Ελένη Μενεγάκη καθώς παραδέχτηκε πως κάθε φορά που πρόκειται να την συναντήσει νιώθει το ίδιο άγχος.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Θέλω να αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι μέσα μου, ότι κάνω ένα βηματάκι πιο πάνω για τον εαυτό μου. Αυτά μετράνε για μένα. Τώρα, το πού είναι το όνομά μου και ποιος είναι κάτω μου, δίπλα μου, πάνω μου, μακάρι να έχω την ευλογία να δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω, να μαθαίνω».

Ε.ΤΣ: Και γι’ αυτό σ’ αγαπάω Ελένη, γιατί κάθε φορά που σε συναντώ κάτι μαθαίνω.

Ε.Μ.: Έλα βρε Ελένη.

Ε.ΤΣ.: Στο ορκίζομαι, δεν σου λέω ψέματα. Και κάθε φορά, μέσα σε αυτά τα εννιά χρόνια, έχω το ίδιο άγχος που θα σε συναντήσω, όπως την πρώτη φορά.

Ε.Μ.: Μη με κάνεις τώρα να βάλω τα κλάματα. Τόση ώρα γέλαγα.

Ε.ΤΣ.: Σου λέω την αλήθεια.

Ε.Μ.: Διαφημίσεις γρήγορα, οι Ελένες να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν.

«Δεν είναι το πιο γλυκό πράγμα να ξυπνάς και να...» - Η αναφορά της Ελένης Τσολάκη στη εκπομπή της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ελένη Τσολάκη, η οποία βρέθηκε σε μια βραδινή έξοδο με φίλους και συνεργάτες. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Survivor 5, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής της εκπομπής, Open Weekend.

«Δεν ισχύει ότι η εκπομπή θα πάει καθημερινά. Δεν έχω κάνει καμιά συζήτηση για κάτι τέτοιο. Είμαστε στο Σαββατοκύριακο, υπηρετούμε την προσπάθεια που κάνουμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό να είμαστε καλά και κάθε Σαββατοκύριακο να πίνουμε με περισσότερο κόσμο το καφεδάκι μας.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω και φυσικά, όταν δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου για μια προσπάθεια, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και όταν αισθάνεσαι ότι κάθε μέρα πολεμάς για να βρεις το καλύτερο σε μια καινούργια εκπομπή, δεν είναι το πιο γλυκό πράγμα να ξυπνάς Κυριακή και Δευτέρα και να βλέπεις άσχημα νούμερα.

Επειδή κάνω όμως αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια, έχω την υπομονή, αγαπώ την δουλειά κυρίως και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν ο χρόνος και τα πράγματα. Στο OPEN είμαι πάρα πολύ καλά, αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων για αυτό», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.