«Εγώ ήθελα να σταματήσει αλλά...» - Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά το ξέσπασμά του στη Super Κατερίνα

«Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εγώ ήθελα να σταματήσει αλλά...» - Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά το ξέσπασμά του στη Super Κατερίνα

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (12/1) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικά πειράγματα των συνεργατών του και της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού, που ήταν σήμερα καλεσμένη.

Ωστόσο, ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την εκπομπή και αφού δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι live εκπομπή και γενικά ο εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με τον Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσο μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν.

Από εκεί και πέρα εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις του Αλεξάνδρου μετά το ξέσπασμά του στη Super Κατερίνα

Για αυτό το λόγο χώρισαν Αλεξάνδρου - Σπανού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού, αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα media, η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή το είχε επιβεβαιώσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Ωστόσο όπως έδειξε τότε, βιάστηκε να ανακοινώσει τόσο προσωπικά πράγματα χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη, αφού λίγο αργότερα.. χώρισαν!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη είχε δηλώσει «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».