Δεν το αποχωρίζεται στο Masterchef - Αυτό είναι το γούρι του Σωτήρη Κοντιζά

Το έχει από το 2013

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν το αποχωρίζεται στο Masterchef - Αυτό είναι το γούρι του Σωτήρη Κοντιζά

Ο έκτος και ολοκαίνουργος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να βρουν και να αναδείξουν τον νέο νικητή.

Με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το δώρο της συζύγου του, Δέσποινας, που το έχει για γούρι για το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος κριτής και σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια σε χρώμα κίτρινο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τα είχε φορέσει στη δεύτερη σεζόν του MasterChef και από τότε τα φοράει κάθε φορά που είναι στη Θεσσαλονίκη.

Το γούρι του Κοντιζά για το Masterchef

«Το γούρι μας. Τα φόρεσα στη Θεσσαλονίκη τη 2η σεζόν του Μάστερσεφ και από τότε είναι το γούρι μας. Έκτοτε τα φοράω κάθε φορά που έχουμε οντισιόν στη συμπρωτεύουσα. Για το καλό. Τα συγκεκριμένα AllStarάκια τα έχω από το 2013 και είναι το πρώτο δώρο που μου πήρε η Δέσποινα.

Με έχουν ταξιδέψει από Χο Τσι Μινχ και Ανόι μέχρι Κοπεγχάγη και Νέα Υόρκη. Έχω αλλάξει κορδόνια 2 φορές και όσο και να μπάζουν εγώ δε λέω να τα ξεφορτωθώ. Τα λέμε σήμερα το βράδυ στις 21:00. Στη Σαλονίκη. #masterchefgr #allstar #starchanneltv», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Άλλος άνθρωπος - Έτσι ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς με μακριά μαλλιά 13 χρόνια πριν

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά ο γνωστός σεφ μοίρασε στους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από 13 ολόκληρα χρόνια πριν.

Όπως θα δείτε παρακάτω ποζάρει με τους κολλητούς του έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βέβαια, είναι τελείως αγνώριστος έχοντας μακριά μαύρα μαλλιά. Δείτε επίσης τον λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει τέταρτο παιδί.

«13 χρόνια πριν, στην αποφοίτηση του Σταύρου στο Πάντειο. Κάποια πράγματα ωριμάζουν με στυλ απελευθερώνοντας κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους».