Φάρμα 2 - highlights 12/01: Το ξέσπασμα του Τανιμανίδη, ο σοβαρός τραυματισμός του Γρηγόρη και ο πρώτος μονομάχος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 12/01: Το ξέσπασμα του Τανιμανίδη, ο σοβαρός τραυματισμός του Γρηγόρη και ο πρώτος μονομάχος

Σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή (12/01) στην Φάρμα 2, καθώς ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, μετά τον άσχημο τραυματισμό που είχε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Σάκης Τανιμανίδης, με αφορμή τον τραυματισμό του Αναστασιάδη και λίγο πριν την επιλογή του πρώτου μονομάχου από τον Μάνο Πανταζή είχε ένα φοβερό ξέσπασμα σχετικά με τις ικανότητες των παικτών και την επιλογή τους να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.

Ο εκνευρισμός του Τανιμανίδη

Την Φάρμα επισκέφθηκε στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης, προκειμένου ο Μάνος Πανταζής, ως αρχηγός του σπιτιού, να ανακοινώσει το όνομα του δεύτερου μονομάχου.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μάνος αποκάλυψε στον παρουσιαστή πως ο Γρηγόρης Αναστασιάδης τον είχε παροτρύνει να δώσει στον ίδιο την μαύρη πέτρα για να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μιας και είχε κι έναν άσχημο τραυματισμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άσχημα ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Σας είχα πει δεν χρειάζεστε να ζορίζεστε, χτυπήστε μου την πόρτα και πείτε μου ότι θέλω να φύγω και θα σας βοηθήσω να κουβαλήσετε τα πράγματα και να φύγετε. Δεν πιστεύω ότι εδώ πέρα θέλετε να φύγετε. Μου έχει γυρίσει το μυαλό. Δεν είναι δυνατό να είστε οι λίγοι εκλεκτοί από τις χιλιάδες αιτήσεις, που καταφέρατε να είστε μέσα στην Φάρμα και να ξυπνάτε και να λέτε κουράστηκα. Δεν γίνεται γιατί είστε ένας κι ένας καταπληκτικοί παίκτες.

Δεν ξέρω με στενοχωρεί πολύ αυτό όταν βλέπω ανθρώπους που αναγνωρίζω τις ικανότητές τους να μην αξιοποιούν αυτό τους το ταλέντο και να τα παρατάνε πριν τον τερματισμό. Από την άλλη θαυμάζω τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα κι ας μην πετύχουν το αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φανερά εκνευρισμένος

Η μεταφορά του Αναστασιάδη στο νοσοκομείο

Έναν πολύ άσχημο τραυματισμό είχε στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/1) της Φάρμας ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς από τους πόνους μετά το αγώνισμα.

Ο ίδιος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες της παραγωγής και αργοτέρα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι αυτοί που θα κρίνουν την παραμονή του στη Φάρμα.

Η Νίκη Χαντσαρίδου αποκάλυψε για τον τραυματισμό του: «Γνώριζα ότι ο Γρηγόρης είχε πρόβλημα με τον ώμο του, έτσι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας σε μια κοινή μας πτώση, εκείνος είχε λάθος προσγείωση και τελικά τραυματίστηκε».

Η επιλογή του πρώτου μονομάχου

Τον πρώτο μονομάχο αυτής της εβδομάδας όρισε στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο της Φάρμας ο Μάνος Πανταζής, μιας και είναι ο νέος αρχηγός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες και λίγο μετά το ξέσπασμά του, έδωσε τον λόγο στον Μάνο προκειμένου να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν συμπαίκτη του.

Τελικά, ο ίδιος όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Νεόφυτο, με τον ίδιο να δέχεται αυτήν την πρόκληση, μιας και ήθελε ν αγωνιστεί και να διεκδικήσει την παραμονή του στο σπίτι της Φάρμας.