Ντέμη Γεωργίου: «Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω» - Η αποκάλυψη που συγκλόνισε στον αέρα του "MEGA Καλημέρα"

«Περνάει ο χρόνος, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχεις πια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: «Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω» - Η αποκάλυψη που συγκλόνισε στον αέρα του

Το πρωί της Πέμπτης 13/01 η Ντέμη Γεωργίου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο MasteChef, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με αφορμή την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου

«Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω. Έχει περάσει πια. Έχει περάσει ο χρόνος, δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Ζούσα έτσι αρκετά χρόνια, περίπου μια εξαετία. Ήταν λεκτική βία, σωματική βία, είχε διάφορες φάσεις. Είχα ένα βαρύ περιστατικό που με έφτασε και στο σημείο να δώσω τέλος στην κακοποίηση.

Ο άλλος σου λέει συγνώμη, αλλάζει για λίγο, βλέπεις να αλλάζει συμπεριφορά, και μετά ξαναγίνεται αυτό. Πιστεύεις, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια προσπάθεια και έτσι περνάει ο χρόνος, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχεις πια.

Ήταν στα δικά μου χέρια. Την τελευταία φορά ειπώθηκαν όλα, έγινε και ποινική δίωξη αυτεπάγγελτα. Πρέπει οπωσδήποτε όλοι να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Να μιλάμε στους αρμόδιους, όχι στους κολλητούς μας.

«Μετά το MasterChef με έβριζαν επειδή είμαι παντρεμένη με γυναίκα»

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το MasterChef αλλά και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη μετά από την έξοδό της από το παιχνίδι.

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε στον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής καθώς ήταν μία vegan παίκτρια που έδωσε τα πάντα στην κουζίνα παρόλο που δεν κατάφερε να πάει όσο μπροστά θα ήθελε στον διαγωνισμό.

Η ίδια, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Άλκηστη Αλεξανδράτου, αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο MasterChef.

«Όταν βγήκα από το MasterChef υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Έκαναν κριτικές στο μαγαζί, πατούσαν 0 αστέρια ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό και έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στην Google και τα κατέβασαν.

Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή. Καλά είναι και η Άλκηστις, σας στέλνει χαιρετισμούς. Μένει στο Λονδίνο. Είμαστε καλά, μιλάμε, επικοινωνούμε, μέχρι εκεί.

Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να δω πτυχές του χαρακτήρα μου, τις οποίες ούτε εγώ δεν αποδεχόμουν.

Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και δεν πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ποτέ και κανείς από κάτι τέτοιο μαγειρικά. Το MasterChef είναι ένα πείραμα, δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.