Δούκισσα Νομικού: Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Θα λιώσετε...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση καθώς οι υποχρεώσεις της που αφορούν την νέα της επιχείρηση αλλά και η καθημερινότητας της, ως μαμά δύο παιδιών, δεν της αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Η τρυφερή μανούλα μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από την καθημερινότητά της και τις όμορφες δραστηριότητες που κάνει μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Έτσι και εχθές (12/01) σε μια ανάρτηση μέσα από το σπίτι της - δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εσωτερικό του - , η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Στην φωτογραφία, ο Σάββας και η Αναστασία είναι αγκαλιασμένοι και παρακολουθούν μια παιδική ταινία, με την Δούκισσα Νομικού να σχολιάζει: «Λιώνω με αυτή την αγκαλιά κάθε φορά».

Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού ποζάρουν αγκαλιά.

Η συγκινητική ανάρτηση από τις διακοπές με τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού φέτος απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρισκόταν με την αγαπημένη της οικογένεια.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς κοινοποίησε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».