Σπύρος Μπιμπίλας για Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Τον άκουσα στεναχωρημένο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας για Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Τον άκουσα στεναχωρημένο»

Στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στον αέρα μέσα Skype και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5, ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως και ο ίδιος είχε δεχτεί πρόταση για γνωστό ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μιλήσαμε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ακόμα. Τα είπαμε πολύ γρήγορα, είπαμε να συναντηθούμε. Τον άκουσα στεναχωρημένο, αλλά θα συναντηθούμε και θα μου τα πει από κοντά.

Πάντως, να ξέρετε, όταν μου είχε γίνει πρόταση για ένα ριάλιτι, ζήτησα πάρα πολλά χρήματα για το ΤΑΣΕΗ και όχι για μένα, για να δω αν θα τα έδιναν. Δεν τα δίνουνε. Μου είπαν ένα ποσό, εγώ τους είπα ένα εκατονταπλάσιο για να τα δώσουν στο ΤΑΣΕΗ και μου είπαν όχι».

"Χάνω τον χρόνο μου" - Ο Σπύρος Μπιμπίλας "ξεφτίλισε" δημόσια τον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε λόγω Survivor.

«Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα εμάς τους ηθοποιούς δεν μας είχε ενημερώσει. Λέει ο σκηνοθέτης πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου γιατί έτσι του είχαν πει. Αυτό άλλαξε και δεν σημαίνει αυτό ενημέρωση.

Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη εγώ δεν θα ήθελα να κάνω πρόβα με κάποιον που θα φύγει. Χάνω τον χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω δύο χρόνια που είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ… Βρήκαμε έναν καταπληκτικό νέο ηθοποιό, Βασίλης Παπαστάθης… Είναι πολύ περίεργο το κλίμα στο θέατρο.

Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση; Τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;», είπε χαρακτηριστικά πρόεδρος του ΣΕΗ.