Πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz παντρεύεται μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Το βίντεο από την στιγμή της πρότασης

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz παντρεύεται μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Ο χωρισμός της Meghan Fox από τον Brian Austin Green, που ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια, έσκασε σαν βόμβα πριν από περίπου δύο χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο φαίνεται να έχει προχωρήσει στην ζωή της, αφού η σχέση της με τον τραγουδιστή Machine Gun Kelly μετράει ήδη ενάμιση χρόνο και δεν διστάζουν να δείχνουν συνεχώς πόσο ερωτευμένοι είναι.

Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα συνεχίσουν να είναι ευτυχισμένοι καθώς ο γνωστός τραγουδιστής της έκανε πρόταση γάμου, θέλοντας να επισφραγίσουν την αγάπη τους για πάντα.

Η ανάρτηση της Meghan Fox από την στιγμή της πρότασης γάμου

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η μελαχρινή καλλονή ανέβασε, τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/01) ένα βίντεο από την στιγμή της πρότασης γάμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε η Meghan Fox στην ανάρτησή της.

Το εντυπωσιακό «μονόπετρο»

«Ξέρω ότι η παράδοση λέει για ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι σαν δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά του ίδιου ψυχή που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας», εξήγησε ο τραγουδιστής για το δαχτυλίδι που χάρισε στην αγαπημένη του.