Θοδωρής Ρωμανίδης: Ξέσπασε με τις δηλώσεις του Λούλη για τον Σεφερλή - «Ξέρει ότι ο Μάρκος..»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρωμανίδης: Ξέσπασε με τις δηλώσεις του Λούλη για τον Σεφερλή - «Ξέρει ότι ο Μάρκος..»

Σάλος έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τον Μάρκο Σεφερλή στον αέρα του Πρωινού, με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Θοδωρή Ρωμανίδη να σχολιάζουν στη «Super Katerina» τα όσα είπε ο ηθοποιός για τον συνάδελφό του. Ο Θοδωρής Ρωμανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του με το περιστατικό.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ρωμανίδη για τον Χρήστο Λούλη

«Δεν με ενόχλησε ότι θα πάει με μουστάκι. Ξέρει ότι ο Μάρκος όποιον επώνυμο βλέπει από κάτω τον πειράζει. Αυτό που με ενόχλησε είναι η φράση “θα ήθελα να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα”. Αυτό το πράγμα είναι μια παραγωγή που ματώνουν άνθρωποι, με ώρες προβών και από κάτω περνάνε χιλιάδες άνθρωποι που δεν μπορούμε να ακυρώνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης και πρόσθεσε:

«Με ενοχλεί όταν χαρακτηρίζουμε τους άλλους. “Άθλια παράσταση”, “άθλιος ηθοποιός”. Προτιμώ να λέμε “εμένα δεν μου αρέσει αυτό”. Ο Μάρκος παλεύει μόνος του και έχει εκατομμύρια θεατές. Κι εγώ έχω άποψη για τα πάντα αλλά αφού τα δω. Αν δεν έχεις δει Σεφερλή πώς μπορείς να έχεις άποψη;».

Η αποκάλυψη του Ασημάκη για την συνεργασία του με τον Σεφερλή

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Νίκος Ασημάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ταυτόχρονα, μίλησε για το ξεκίνημά του ως ηθοποιός αλλά και για τα πάθη του.

«Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την… ψώνισα αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε. Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα. Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα.

Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.